Evb

10 beste dietter for vekttap, hjertesykdommer og diabetes

Etter seks måneder med forskning, avslører "oss News & World Report 'sin aller første beste dietten rangeringer for vekttap, hjertesykdommer og diabetes. Så hvilken er den beste dietten for deg?

Jenny Craig kan ha tatt toppremien når Consumer Reports rangert de beste dietter av 2011 i mai, men DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) Diet tjent beste dietter generelle æresbevisninger i US News & World Report 's aller første diett rangeringer, utgitt i dag.

I et forsøk på å hjelpe europeere luke gjennom en tilsynelatende endeløs rekke av vekt-tap plan alternativer, rekruttert US News et panel av 22 helseeksperter (ernæringsfysiologer og spesialister i vekttap, diabetes, hjertesykdommer, og menneskelig atferd) til å rangere 20 av dagens mest populære dietter. "Målet med de beste dietter rangeringen er å hjelpe forbrukerne å finne autoritativ veiledning om sunn dietter som fungerer for dem over lang tid", ifølge US News Health News redaktør Lindsay Lyon i en pressemelding.

Resultatene inkluderer de beste vekttap dietter, de beste dietter samlet, de beste hjerte-sunne dietter, de beste dietter for diabetes, og de beste kommersielle dietter.

Hver diett ble rangert fra en til fem i følgende kategorier: kortsiktig vekttap (innen 12 måneder), langsiktig vekttap (to år eller mer), enkel etterlevelse (metthetsfølelse, smak appell, spesielle krav), ernæringsmessige fullstendighet (basert på 2010 amerikanske kosten retningslinjer), helserisiko (underernæring, hurtig vekttap, kontraindikasjoner for visse helsemessige forhold), og evne til å forebygge eller behandle diabetes og hjertesykdommer. Kostnader og trening ble ikke inkludert i scoring.

"Evaluering av vekttap planer er ikke en lett oppgave, det er mye å vurdere", sier Everyday Health ernæringsfysiolog Maureen Namkoong, RD, og ​​legger til at «enkel etterlevelse kategorien" er viktig når vi rangerer dietter, med tanke på hvor vanskelig stikker til en diett plan kan være. "Jeg tror de savnet merke ved bare å ha" eksperter "vurdere disse planene. Det er lett for en ernæringsfysiolog for å si en plan ville være lett å følge, men det er mer viktig å vite om Kosten selv - folk som har slitt med sunt og balansert kosthold -. Vil finne det enkelt "

Så hva gjør alle disse rangeringene bety for deg? Vel, ikke lese for mye i resultatene.

"ANNERLEDES planer fungerer for forskjellige mennesker", sier Joy Bauer, Everyday Health kosthold og ernæring ekspert og skaperen av Joybauer.com. "Just fordi en diett rangerer høyere enn en annen betyr ikke nødvendigvis det kommer til å være best for din personlighet, livsstil, eller smaksløkene".

Les mer om dietter rangert nedenfor, og ta vår Hva er din diett personlighet quiz for en perfekt plan som er virkelig tilpasset for din livsstil.

Beste vekttap dietter
Vinner: Weight Watchers
Andreplass (uavgjort): Jenny Craig og Raw Food Diet

Beste hjerte-sunt kosthold
Vinner: Ornish Diet
Andreplass: TLC (Therapeutic livsstilsendringer) Diet
Tredjeplass: DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) Diet

Beste diabetes dietter
Vinner: DASH Diet
Andreplass (treveis uavgjort): Mayo Clinic Diet, Ornish Diet, og Vegan Diet

Beste kommersielle diett planer
Vinner: Weight Watchers
Andreplass: Jenny Craig
Tredjeplass: Slim-Fast

Beste dietter samlede
Vinner: DASH Diet
Andreplass (treveis uavgjort): Mediterranean Diet, TLC Diet, og Weight Watchers

Fortsett å lese side 2 av denne artikkelen.