Evb

Velge en mesothelioma advokat

Mesothelioma er vanligvis forårsaket av eksponering for asbest, så mange mennesker med sykdommen velger å inngi et søksmål mot selskapet som utsatte dem. Her er tips for å hjelpe deg å finne riktig advokat.

En økonomisk oppgjør vil ikke gi deg tilbake din helse hvis du har blitt diagnostisert med mesothelioma - en tilstand du sannsynligvis utviklet på grunn av langvarig eksponering for asbest. Men det kan hjelpe betale for astronomiske medisinske regninger, reiser til kreft sentre, ta vare på familien din, og påfyll av bankkontoen din når du er tvunget til å ta tid fra jobb.

Men før du gå videre med en sak, må du velge riktig advokat til å representere deg - en utfordrende oppgave.

Mesothelioma og advokater: gjøre lekser

Når du vurderer juridisk representasjon, er det viktig å spørre advokaten spørsmål slik at du kan få en følelse for hvordan han ville representere deg.

"Jeg ville vurdere erfaringer og ta opp - er det noen utestående saker?" sier Tanis Hernandez, MSW, en oppsøkende koordinator for Senter for asbest relatert sykdom i Libby, Mont. En rekke ventende, enestående tilfeller kan være en advarsel tegn på en advokat som er enten mislykkede eller uerfaren - ikke noen du vil representere deg i en tid-sensitive saken.

Hernandez foreslår også å stille spørsmål om hva slags søksmål kan være arkivert. En urettmessig skade dress kan nytte for deg under behandlingen, men denne typen søksmål kan ta år. En urettmessig død søksmål, sier hun, kan være anlagt av familien din hvis behandlingen ikke er vellykket. Sørg for at advokaten forteller deg om begge, og er villige til å forfølge begge tilfeller hvis behovet være.

Mesothelioma og advokater: går på nettet

Gjør forskning på advokatens saksmengde involverer mesothelioma og suksessen til tidligere søksmål er et viktig sted å starte.

"The Asbest Disease Awareness Organization [ADAO] ville argumentere for noen til å gjøre det samme mengde forskning på juridiske team som du ville gjort for din medisinske team," sier Doug Larkin, co-grunnlegger og kommunikasjonsdirektør ved ADAO advocacy gruppe, som ikke er tilknyttet, og godkjenner ikke, noen advokatfirma.

Ategn av en god advokatfirma kan være hvis den har hatt stor økonomisk suksess med søksmål mot store selskaper. "Det er mye forskning som kan gjøres på nettet for å se hvem det premiere saksøker [SUER] advokater er," legger Larkin. Advokatfirmaer ofte liste på nettet hvor mye penger de har vunnet i ulike søksmål for folk med asbest-relaterte sykdommer som mesothelioma.

Fordi pengene er allerede stramt og en stor bekymring for alle som betaler for mesothelioma behandling, kan det også være lurt å se etter et advokatfirma som fraskriver up-front avgifter. Mange advokatfirmaer - trygg i sin evne til å vinne en vellykket oppgjør - vil ta sine avgifter fra det økonomiske oppgjøret. Hvis de ikke vinner saken, har de ikke får betalt.

Mesothelioma og advokater: finne riktig passform

Mens suksessrate av advokatene du intervju er absolutt viktig - du er innlevering søksmålet å få penger, tross alt - å finne en advokat du føler deg komfortabel med, er også viktig. Du vil føle at advokaten du jobber med er fokusert på trivsel og velvære for din familie. Mesothelioma er en følsom, følelsesmessig problem, og det er vanskelig å skille det fra de juridiske aspektene. Med en god advokat, bør du ikke må.

Paul S. Zygielbaum av Santa Rosa, Cal., Ble faktisk henvist til et advokatfirma med onkolog hans. Zygielbaum hadde peritoneal (mage) mesothelioma, en ekstremt sjelden form av sykdommen.

"Jeg snakket med en advokat, og det første han spurte meg var:« Hvem er din lege og har du ordnet medisinsk behandling? "Minnes han. "Han ba meg ikke om min juridisk sak i det hele tatt - han ville ha meg til å overleve."

Oppmuntret av advokatens bekymring for sin personlige helse og velvære, fortsatte han å konsultere med ham. Men på grunn av hans uvanlige omstendigheter - Zygielbaum hadde vært utsatt for asbest i en rekke måter - hans advokat henviste ham til en større firma med flere ressurser og erfaring til å håndtere saken.

"Jeg følte meg så bra om det," sier Zygielbaum, på grunn av advokatens ærlighet og interesse. Så han fulgte sin anbefaling og møtt med et annet advokatfirma, som til slutt tok sin sak.

Zygielbaum har noen få ord av råd for andre mesothelioma pasienter prøver å velge en advokat: "Du må føle deg komfortabel med den personen," sier han, "fordi han vil ha en viktig rolle i livet ditt."