Evb

Utover forsikring: økonomisk støtte for psoriasisartritt behandling

Assistanse er tilgjengelig for å hjelpe betale for psoriasisartritt behandlinger.

Behandling for psoriasisartritt innebærer ofte reseptbelagte medisiner, og kan også omfatte kirurgi, biologisk terapi, og fysiske og komplementær behandling. For en kronisk sykdom som psoriasis artritt, kan utgifter legge opp raskt. Hvis du har forsikring, vil det ofte dekker de fleste behandling koster, men du kan fortsatt ha betydelige out-of-pocket utgifter i møte egenandeler eller andre ikke-dekket kostnader. Hvis du ikke har råd til disse utgiftene, hvordan kan du fortsette å få den behandlingen du trenger?

Den gode nyheten er at det finnes en rekke økonomisk bistand til mennesker som lever med psoriasisartritt, avhengig av behov. Du må bare vite hvor du skal dra og hva du skal gjøre for å dra nytte av hva som er tilgjengelig.

Needymeds: En one-stop kilde for betaling assistanse

Organisasjonen NeedyMeds er en omfattende ressurs for folk som trenger hjelp med å betale sine kostnader til medisinsk behandling for mange forhold, blant annet psoriasisartritt. På Needymeds nettstedet, kan du finne informasjon om føderal-og statsstøttet helseforsikring programmer, private pasient assistanse programmer og programmer som tilbyr økonomisk støtte til konkrete forhold som for eksempel psoriasis artritt.

NeedyMeds inneholder også en liste over merkenavn og generiske legemidler som omfattes av pasient-assistanse programmer, lenker til organisasjoner som gir hjelp til å fylle ut søknader om bistand, og informasjon om hvor du kan få rabatt narkotika kort.

Healthwell: resepter, premier og co-betaler

Den Healthwell foundation er en non-profit organisasjon stiftet i 2003 med det formål å gi økonomisk bistand til pasienter som trenger hjelp dekker deres medisinske kostnader. Midler er tilgjengelig for kvalifiserte pasienter for helsetjenester utgifter som inkluderer:

  • Reseptbelagte stoffet coinsurance, co-betalinger og egenandeler
  • Helseforsikring premiene
  • Valgt out-of-pocket helsekostnader

Når man skal avgjøre hvem som er kvalifisert, tar HealthWell hensyn til en persons økonomiske, medisinske og forsikring situasjonen sammen med andre kriterier. For å holde sin finansiering tilgjengelig for de som trenger det, avhengig HealthWell på donasjoner fra enkeltpersoner og organisasjoner.

Dra nytte av stoffet selskapet hjelpeprogrammer

For lav inntekt pasienter som ikke har råd sine reseptbelagte medisiner, en rekke farmasøytiske selskaper tilbyr måter å skaffe medisiner for gratis eller til lav pris. Ofte referert til som pasient assistanse programmer, har hvert selskap forskjellige regler og søknadsprosesser.

Nedenfor er lenker til noen av de pasient assistanse programmer som tilbys av selskaper som gjør psoriasisartritt medisiner. Flere linker finner du på needymeds.com.

Drug Selskapet Coalition: Partnerskap for Prescription Assistance Sponset av farmasøytisk forskning selskaper, partnerskap for reseptbelagte assistanse (PPA) er et program som tilbyr lav inntekt eller uforsikrede pasienter en måte å få sine medisiner for gratis eller nesten gratis. Partnerskapet linker pasienter til private og offentlige assistanse programmer tilgjengelig lokalt eller nasjonalt. PPA medlem programmene tilbyr hjelp til mer enn 2500 legemidler, inkludert et bredt spekter av generiske legemidler.

På PPA websiden, kan pasienter, pårørende og leger finne ut om programmene og hva de må gjøre for å søke. Hvis du er en pasient, er det første skrittet for å finne ut om du er kvalifisert til å fullføre et kort spørreskjema. Derfra vil du bli sendt til de programmene som du er kvalifisert.

Pasienter som besøker nettstedet kan også få informasjon om gratis helsetjenester klinikker i lokalsamfunnet og nye behandlingsmåter utviklingen for deres spesielle tilstand.

Er du kvalifisert for Medicare og Medicaid?

To føderale helseforsikring programmer gir lav eller ingen kostnader helseforsikring til visse individer. Medicare forsikring er tilgjengelig for personer 65 år og eldre, noen funksjonshemmede personer under 65, og personer med terminal nyresykdom (permanent nyresvikt behandles med dialyse eller transplantasjon). Medicare har flere planer som gir dekning for reseptbelagte legemidler. Du kan finne mer informasjon om planene ved å gå til Medicare nettstedet.

I motsetning til Medicare-programmet, er Medicaid et statlig finansiert helseforsikring program i regi av enkelte stater, slik at hver stat setter sine egne retningslinjer når det gjelder valgbarhet og tjenester. Medicaid er kun tilgjengelig for enkelte lav inntekt enkeltpersoner og familier som passer inn i en kvalifisert gruppe som er anerkjent av føderal og statlig lovgivning. De Centers for Medicare og Medicaid Services har omfattende informasjon om begge programmene.