Evb

Transformere selskapet til en grønn virksomhet

Bedriftseiere opptatt av kostnader og miljø og helse toll av avfall ofte at de kan spare penger ved å gå grønt.

Bedriftseiere er alltid på utkikk etter nye og innovative måter å gjøre sine produkter eller tjenester skiller seg ut. Tilby noe forbrukerne trenger eller ønsker er selvsagt viktig, men i dag kan være en grønn virksomhet også tilby gode markedsmuligheter og muligens betydelige besparelser.

Avfallshåndtering for grønn business

Putting en grønn næringspolitikk på plass trenger ikke å være vanskelig eller forstyrrende. Begynn med disse grønne levende strategier som kan hjelpe med avfallshåndtering på stedet for virksomheten:

 • Gjøre møtene papirløse Ikke skriv ut unødvendige møte agendaer og andre papirer de ansatte kanskje ikke trenger;. Sende dem elektronisk. Gi presentasjoner via en datamaskin og projektor i stedet for å se på papir brosjyrer for å hjelpe til avfallshåndtering.
 • Gå elektronisk. E-post dokumenter i stedet for å skrive ut og sende dem når det er mulig.
 • Endre kopimaskin innstillinger. Når du skal skrive ut, må alle kopier tosidige. Har alle kopimaskiner og skrivere automatisk satt til å skrive ut dokumenter på begge sider av arket, og du vil bruke halvparten så mye papir.
 • Levere gjenbrukbare kjøkkenutstyr. Oppmuntre ansatte til å ta sine egne kaffekopper og vann kopper. Levere en kaffetrakter, en filtrert vann maskin, og et sett med sølvtøy, tallerkener og boller for å holde folk fra å bruke og kaste disponibel kjøkkenutstyr. Og å være konservativ om hvordan du vasker disse elementene, som venter på å kjøre oppvaskmaskinen før den er helt fylt, vil bidra til å maksimere effekten av å velge gjenbrukbare enn disponibel.
 • Begrense mengden av lett bedervelige elementer du kjøper. Stedet for å hamstre materialer som kunne gå dårlig, som lett bedervelig mat eller drikke elementer, eller til og med blekk og toner får kun det du trenger for tiden. Bare bestille mer når du trenger det for å hindre at avfall. Men etter varer med lang holdbarhet, kjøpe i bulk betyr vanligvis mindre avfall fra emballasje.
 • Begrense papir post. Hopp papiret versjoner av noen aviser, tidsskrifter og aviser som vises på nettet. Fjern firmanavnet fra e-postlister for å kutte ned på junk mail som ofte ender opp i søpla uansett.

Investering i miljøpraksis

Noen ganger må du bruke penger for å tjene penger, og å utvikle en grønn virksomhet er ikke annerledes. Det er en rekke ting du kan gjøre i din bedrift som vil redusere avfall, spare energi og spare penger i det lange løp. Disse inkluderer:

 • Investering i Energy Star-teknologi. Sørg for at alt på kontoret (og hva makter det) er energieffektive. Varme-og kjøleanlegg, lys, datamaskiner, skrivere, kopimaskiner, mikrobølgeovn, kjøleskap og kaffemaskin bør alle være merket med Energy Star-merket, noe som betyr at de overstiger effektive standarder fastsatt av den føderale regjeringen.
 • Bringing resirkulering vinduer til arbeidsplassen. Sett opp miljøstasjoner i kjøkken, arbeidsområder, og i nærheten skrivere og kopimaskiner der papirer, plast og annet avfall kan resirkuleres. Utpeke en ansatt til å ha ansvaret for resirkulering programmet, eller leie et returselskap for å ta vare på avfallet.
 • Tilby insentiver for å gå grønt på vei til jobb. Belønne ansatte som gjør en innsats for å redusere klimagassutslipp ved å carpooling, tar offentlig transport, gå eller sykle til jobb. Mange byer tilbyr offentlig transport rabatter til ansatte i bedrifter som oppmuntrer til slik praksis.
 • Maksimere din elektronikk. Skifte datamaskiner, skjermer, skrivere og kopimaskiner skaper en enorm mengde elektronisk avfall. Reparere dem eller oppgradere minne etter behov for å utvide sin nytte, eller donere out-of-date utstyr til skoler eller ideelle organisasjoner i stedet for å kaste dem ut.
 • Kjøpe giftfri materialer. Rengjøring forsyninger og andre potensielt giftige stoffer bør erstattes med sikrere kjemikalier. Du sparer penger ved å slippe å kaste disse produktene, og de ansatte vil ikke miste tid fra jobben på grunn av sykdom ved eksponering for farlige kjemikalier.
 • Velge grønt kontor oppgraderinger. Bruk grønne, fornybare materialer eller resirkulerte materialer til gulv og kontor avlukker. Når du trenger å legge pulter og andre møbler, vurdere å kjøpe brukte elementer i god stand.
 • Leasing eller leie kun arealet du trenger. Har bare så mye plass som du trenger for kontoret og ansatte holder deg fra å kaste bort den energien som trengs til oppvarming, nedkjøling, og belysningsmåter som ikke blir brukt.

Kjøre en grønn virksomhet er stor for din bedrift fordi du vil tiltrekke seg oppmerksomheten til forbrukere og ansatte som er enig med din praksis, alt mens du sparer penger og beskytte miljøet. Jo mindre energi du avfall og mindre avfall du produserer, jo bedre eksemplet du setter for andre virksomheter.