Evb

Spise ute med svangerskapsdiabetes

Stikker med din diett plan i restauranter trenger ikke å være vanskelig. Lær hvordan du kan bestille sunn mat når du går ut for å spise.

Svangerskapsdiabetes er diabetes som oppstår for første gang når du blir gravid. Som med andre typer diabetes, fører svangerskapsdiabetes til for mye sukker i blodet.. Hvis du har svangerskapsdiabetes, må du kontrollere blodsukkeret med trening, en svangerskapsdiabetes kosthold, og noen ganger med medisiner.

Men bare fordi du har svangerskapsdiabetes betyr ikke at du ikke kan gå ut å spise. Du trenger bare å følge de samme reglene som du ville gjort hjemme og ta sunne valg. "Vi anbefaler generelt en diett for en kvinne med svangerskapsdiabetes som får rundt 50 prosent av kaloriene fra karbohydrater," sier Kelly O'Connor, en registrert kostholdsekspert og sertifisert diabetes pedagog ved Mercy Medical Center i Baltimore. "Gode kilder til karbohydrater er hel-korn brød og frokostblandinger, frisk frukt, magre meieriprodukter, poteter, hel-hvete pasta og brun ris. Vi forsøker å holde kvinnene konsumere så nær den samme mengde karbohydrater hver dag som mulig ", sier O'Connor.

En ting å huske på hvis du går ut for å spise er timing. "Vi anbefaler kvinner med svangerskapsdiabetes spise hver 2-3 timer, noe som tilsvarer tre måltider om dagen og 2-3 snacks om dagen. Putting en moderat mengde karbohydrater i kroppen din med noen timer holder blodsukkeret stabilt gjennom dagen, " råder O'Connor. Du kan unngå problemer ved å gjøre reservasjoner som sammenfaller med de vanlige måltidene. Prøv å gå til restauranter på mindre travle tider, slik at du ikke får problemer venter for lenge for en tabell.

Noen tips for å spise ute med svangerskapsdiabetes

"Når det gjelder å spise ute, gjør dine valg ikke å være veldig forskjellig fra dine valg hjemme. De beste valgene er en balanse av lean protein, karbohydrat, og en liten mengde fett", sier O'Connor. Du trenger å telle kalorier når du går ut på samme måte som du ville gjort hjemme.

  • Velg riktig restaurant. Stick med restauranter som tilbyr "hjerte-sunn" valgene. Noen restauranter tilbyr kalori og fett informasjon på menyen. Spør om kokken kan tilberede fettfattige måltider for deg med magert kjøtt eller kylling uten hud. En restaurant med en større meny kan gi deg flere valg.
  • Vær oppmerksom på servering størrelse. Mange restaurant porsjoner er mye større enn hva du ville tjene hjemme. Unngå jumbo, deluxe, og super-size måltider.
  • Se opp for dressinger og saus. Be for din dressing, sauser og saus å bli servert på siden og deretter bruke dem med måte for å unngå overflødige kalorier. For lav-fett salatdressing hvis det er tilgjengelig.
  • Planlegg måltid. "Hvis du tar et kast før måltidet, har det å bli regnet inn dine totale karbohydrater. Hvis du planlegger å spise en dessert, må du budsjettere karbohydrater for å forlate rommet på slutten," sier O'Connor. Be om substitutter: Få en bestilling av grønnsaker eller hage salat i stedet for en side av frites.
  • Husk å telle hva du drikker. "Mange drikker kan legge mye av karbohydrater. Regelmessig brus, juice, fruktdrikker, brus, sukret te og kaffe kan alle heve blodsukkeret raskt," advarer O'Connor. Husk også at alkohol bidrar ekstra kalorier til måltidet, ofte uten noen næringsverdi.
  • Se opp for rask mat. Selv om det er mulig å få et sunt måltid på en fast food-restaurant, må du huske på at den gjennomsnittlige fast-food måltid har 1000 kalorier eller mer, og kan føre til en kraftig økning i blodsukkeret. Hurtigmat har også en tendens til å være høyere i salt og fett, og selv om du velger kylling eller fisk, kan de bli panerte eller frityrstekt. Se etter grillet eller bakt alternativer i stedet.

Å spise ute er moro og mye enklere enn matlaging og renhold opp hjemme. Hvis du har svangerskapsdiabetes du trenger bare å planlegge, velge riktig restaurant, og ta de riktige valg av mat når du kommer dit. Så lenge du følger den grunnleggende regelen om å telle kalorier, og spise et balansert måltid av karbohydrater og magre proteiner med begrenset fett, kan du nyte en kveld ute og fortsatt holde blodsukkeret under kontroll.