Evb

Skriv din vei til vekttap

Finn ut hvordan holde en journal kan holde av disse pounds.

Skrive ned hva du spiser kan doble din vekt-tap suksess og hjelpe deg å holde disse pounds av permanent. Tross alt, kan opprettholde vekten være vanskeligere enn å miste den, så du trenger alle de nyttige verktøyene du kan få.

Hold din nye vekt: hvorfor journalføring verk

En studie av 1700 overvektige menn og kvinner viste at de som holdt en vanlig mat og mosjon journal, sammen med å spise en lav-fett diett og trene 30 minutter per dag, mistet 18 pounds i 20 uker, sammenlignet med en ni-kilos tap blant de som gjorde ingen journalføring.

Forskere mener mat tidsskrifter fungere fordi:

 • De gjør deg ansvarlig.
 • De hjelper deg med å identifisere hvor ekstra kalorier er snikende tilbake i kostholdet ditt.
 • De kan fungere som en avskrekkende - hvis du vet at du må skrive ned det du spiste en andre sjenerøs kile av dobbel fudge chocolate chip kake kake, kan du ikke spise den!
 • De gir en konkret oversikt over din suksess.

En av lærdommene mange mennesker ta fra deres opplevelse av mat journalføring er forskjellen mellom en servering størrelse som skrives ut på en ernæring etikett og mengden av mat som de anser for å være en hjelpende. For eksempel, er en porsjon pasta omtrent en halv kopp, slik at du kan bli overrasket når du begynner å holde maten journal som vanlig porsjon spaghetti kan være så mange som fire porsjoner.

Hold din nye vekt: finn din beste journal format

Vær kreativ med vekten din journal format hvis det også bidrar til å holde deg på sporet. Ordet journal kan trylle frem bildet av en skinn-innbundet dagbok gjemt under puta, men 21. århundre Kosten kan få den samme fordelen med en high-tech vri - tekstil.

En åtte-ukers studie av 31 familier viste at teknologisk avanserte tenårene var nesten dobbelt så stor sjanse for å holde seg til en diett plan hvis de kunne tekstmelding om deres kosthold og mosjon valg. Studiens forfattere konkluderte med at en umiddelbar respons fra en ernæringsfysiolog bidratt til å holde dem motivert. Du kan oppnå samme resultat ved å sende en diett kompis.

Et annet alternativ er å holde en logg over kosten valg på nettet, som også kan gi deg tilgang til interaktive verktøy som kalori tellere og vekt trackere samt personlig måltid og mosjon planer.

Hold din nye vekt: hva du skal journal

Enten du er en neste-generasjons smart telefon texter eller en spiral notebook tradisjonalistisk, må du holde styr på spesifikke detaljer for de beste resultatene. Her er en generell veiledning for hvilken informasjon å spore i loggen:

 • Din vekt i starten av vedlikehold og på din vanlige veie-ins.
 • Dine mål og noen spesifikke retningslinjer for ditt måltid plan.
 • Konkrete målinger du sporer, for eksempel midjen din.
 • Porsjonsstørrelser av mat - husk å gjøre det porsjoner, ikke porsjoner - og mat grupper.
 • Ernæringsmessige informasjon assosiert med porsjoner du spiser, for eksempel kalorier, salt innhold, fettinnhold, fiber og karbohydrater.
 • Minutters trening brukt, pluss eventuelle andre treningsdata du spiller inn, som for eksempel hjertefrekvens.
 • Eventuelle andre vaner som du mener er relevant til vekten din, som for eksempel den tiden du bruker på å se på TV eller spille dataspill.
 • Noen andre detaljer om din spise erfaring, som for eksempel hvor du spiste, hvem du var med, og hvordan du følte deg følelsesmessig på det tidspunktet.

Skriv ned alt du spiser eller drikker, inkludert snacks og vann. Og en annen suksess tips: For større nøyaktighet notere ned hva du spiste rett etter at du spiser det.

Ved å holde en matdagbok, vil du være i stand til å se om du er i ferd med å gå over dine tildelte kalorier for din nåværende vekt på en gitt dag, så vel som om du spiser for mange eller for få kalorier i løpet av en uke.

Siden det er viktig å riste opp ditt treningsprogram med jevne mellomrom for å holde kroppen utfordret, vil din journal også tillate deg å vurdere forbi treningsøkter og varsle deg når du er grunn for en endring.

Journalføring er en stor motivator, holde deg på den rette og smale og hindre deg fra å skli tilbake til gamle mønstre som forårsaket vektøkning.