Evb

Rochelle davis: barns helse mester

Everyday Health Spotlight

President og CEO i ikke-for-profit sunn skoler kampanje, rochelle davis samtaler med hverdagslige helse om hennes vilje til å sette helse og velvære i det offentlige skolesystemet.

Rochelle Davis hadde alltid vært interessert i helse og velvære for seg selv og sin familie, som innebar å spise godt, være aktiv, og redusere sin eksponering mot potensielt skadelige kjemikalier. Da hun begynte å observere ulikheter i helsevesenet at mange mennesker i dette landet ansiktet, og hun så sin personlige og faglige interesser koble til.

"Jeg innså at på mange måter, er helse en sosial rettferdighet problemet. Dette er spesielt viktig å ta i skolen, som helse også har en slik en betydelig innvirkning på læring, "Davis sier." For meg, jobber med miljørettet helsevern og velvære i et skolemiljø er en naturlig forlengelse av min interesse for sosial rettferdighet. "

Davis 'interesse i opprettelsen av Healthy Schools Campaign utviklet seg fra hennes engasjement i arbeidet med å redusere barns eksponering for plantevernmidler i Chicago Public Schools. Gjennom dette arbeidet, så hun effektene av skolemiljøet på barnas trivsel, helse og mulighet til å lære. Det gjorde henne klar over hvor viktig det er for skolen interessenter - inkludert elever, foreldre, lærere, helsesøstre, administratorer og medlemmer av lokalsamfunnet - til å engasjere seg og prøve å endre ting. "Hvert barn fortjener et sunt skolemiljø", sier hun.

Her er mer om hva Davis har å si om hennes liv og hennes innsats for å holde barna friske:

Min lidenskap for sunn moro: Vi jobber for tiden med å utvide vårt Cooking Up Endre sunn matlaging konkurranse. Matlaging opp Change utfordrer high school student kokker til å lage sunn, delikat skolemåltider med de samme ernæring retningslinjer og budsjettmessige begrensninger som skole food service ansatte ansikt over hele landet. Ettersom programmet vokser, vil vi gi muligheter for flere studenter til å delta, samt flere veier for student stemmer å bli hørt på en nasjonal plattform.

Mine læremidler: Vi vokser vår Fit å lære programmet, en profesjonell utvikling initiativ som oppfordrer fakultetet å innlemme helse og velvære inn i klasserommet erfaring. Lærerne er på frontlinjene av skolehelsetjenesten og barns utvikling, gjennom dette programmet, vi jobber med lærerne for å sikre at de har verktøy for å fremme sunn livsstil.

Min favoritt sunne vaner: Jeg elsker yoga og tennis! Begge lar deg tømme hodet, utfordre deg selv, og fokusere. Jeg elsker at det å være aktiv kan ha en innvirkning på hvordan du føler deg og fungere hele dagen. Det er en av grunnene til Healthy Schools Campaign talsmenn for fysisk aktivitet i skolen. Fitness hjelper deg å tenke klart og støtter sosiale og emosjonelle ferdigheter.

Mine helse helter: Jeg er inspirert av det harde arbeidet med overordnede velvære ledere. De er de foreldrene som taler opp for helse og trivsel for sine barn og kolleger. Spesielt ser jeg på foreldrene som foreldre United for Healthy Schools velvære leder Catalina, som utviklet en politikk for å forby junk food og spydspisser fysiske aktiviteter i SFO på hennes barns skole. Hun kommer også ut til andre foreldre med workshops og på lokal skole kommunestyret. Hennes hardt arbeid og engasjement til barns velvære eksemplifisere hva Healthy Schools Campaign står for.