Evb

Overvinne mentale blokker til vekttap

Ditt sinn kan spille triks på deg, men det kan også spille en rolle i din ultimate diett suksess. Her er hvordan å slå den mentale hindringer som kan holde deg fra å miste vekt.

Noen ganger være på en diett virker bare overveldende. Du kan føle deg som om du ikke har hjerte til å bo i vekt-tap kampen. Vel, det er ikke alltid hjertet ditt som holder deg fra kosten suksess - noen ganger er det alt i hodet ditt.

Vekttap: tenk før du spiser

En av de viktigste grunnene til at dietter mislykkes er fordi folk nærmer vekttap på feil måte. "Targeting at kostholdet mentalitet er virkelig nøkkelen," sier Martin Binks, PhD, assisterende professor ved Duke University Medical Center i Durham, NC "Hvis jeg måtte velge én ting jeg kunne fikse å stoppe dietter fra sviktende, ville det være alt -eller-ingenting tenkning og alt-eller-ingenting skuespill, "

Binks arbeider for å få folk til å sette små, realistiske mål i stedet for store, feiende seg. "Hvis du gikk inn i enhver situasjon uten å tenke det er alt eller ingenting, du er mye mer sannsynlig å moderere hva du spiser", forklarer han. "Begynn å tenke på de hundrevis og hundrevis av mini-valgene vi tar i dag."

Små beslutninger og utveksling - som å spise bare halvparten av en informasjonskapsel i stedet for en hel eller legge noen korte, raske turer til det samlede treningsprogram - er det ultimate føre til vekttap. "Hvis jeg kunne få folk til å tenke litt annerledes dag til dag, ville det gjøre en stor forskjell," sier han.

Vekttap: overvinne mentale hindringer

En annen mental hindring slankere ansikt er å gi opp seg selv, sier Anne Wolf, RD, en registrert kostholdsekspert og forsker ved University of Virginia School of Medicine. "De tror ikke de virkelig kan gjøre det", sier Wolf. "Men når de ser at andre mennesker har gått ned i vekt, de skjønner, 'jeg kan gjøre det også."

Hun ser også individer begynner en vekt-tap plan ut av sinne eller ta en "no pain, no gain"-mentalitet når det kommer til vekttap. "Anger er ikke [det samme som] en forpliktelse," bemerker Wolf. "Hvis du kan bo på et program som forårsaker ingen smerter, og du gradvis gå ned i vekt i løpet av året, det er flott."

Vekttap: å finne en sunn tenkemåte

"Jeg prøvde å gå ned i vekt to ganger før jeg gjorde permanente livsstilsendringer er nødvendige for å oppnå mine mål," sier John fra Fairfax i Virginia Da han tok beslutningen om å få alvorlige om vekttap, ble det fordi han innså at ikke bare var hans vekt usunn, men så var måten han tenkte om sin vekt og hans helse.

"Jeg husker å gå shopping for større bukser igjen, og sitter i butikken og ser på 44W rack, tenker jeg kunne sannsynligvis spare penger hvis jeg bare fikk 46W og vokste inn i dem - snakke om surrealistisk", sier John.

Det øyeblikket gjorde ham til å innse at hans tankeprosess måtte endre og førte til en 70-kilos vekttap. "Heldigvis hadde jeg et øyeblikk av klarhet og innså hvor selvdestruktive min logikk var", sier John.

Utløseren som gjør at du innser at du ikke mister vekt gjennom en diett, men gjennom en livsstilsendring, er forskjellig for alle. Drastiske slanking kan være en ond sirkel som etterlater folk sint, deprimert, frustrert, og til slutt bare gi opp. Men hvis du lære en sunn måte å nærme vekttap, både mentalt og fysisk, kan du til slutt finne suksess.