Evb

Komme i form uten å gå til gym

Å få bedre kondisjon uten å belaste lommeboken, kan du prøve disse hverdagslige måter å fakkelen kalorier.

Hvis en gym medlemskap er ikke i budsjettet og en personlig trener er for kostbar, kan du fortsatt komme i form og gå ned i vekt - gratis. Uansett hvor du trener, enten på treningsstudio, utendørs eller hjemme, spiller det egentlig ingen rolle, sier Mickey Harpaz, PhD, en ernæringsfysiolog og treningsfysiolog og forfatter av overgangsalder Reset!. Hva saken er at du trener regelmessig. "Kunsten er konsistens over en lang periode," sier han.

Når du planlegger din fitness rutine, husk at det amerikanske Centers for Disease Control and Prevention anbefaler at voksne får minst 150 minutter med moderat intensitet aerobic trening hver uke, gjennom aktiviteter som rask gange, sykling, jogging og svømming, og to til tre styrketrening økter per uke. For å være sikker, snakk med legen din før du starter en øvelse programmet - særlig hvis du har en helsetilstand. Når du får klarsignal til å trene, kan du prøve disse budsjett-vennlige alternativer.

Park langt unna. Det er fristende å parkere så nært som mulig til inngangen til destinasjonen. I stedet kan du presse litt mosjon i dagen like ved parkeringsplassen ved slutten av hvert mye og gå resten av veien, enten du skal på jobb, shopping på kjøpesenteret, eller se din lege.

Gå av bussen tidlig Dette er en annen måte å oppmuntre trener -. Ved å gå til din destinasjon. Turgåing er en av de beste øvelsene du kan gjøre, sier Bob Sallis, MD, en familie lege og idrettsmedisin ekspert for Kaiser Permanente i Sør-California. "Det krever ikke noe spesielt utstyr annet enn et par komfortable joggesko, og det kan gjøres hvor som helst," legger han til.

Velg trappen. Når du har muligheten til å ta trappene i stedet for heis, gå for det. Klatring noen trapper flere ganger om dagen er en flott måte å jobbe ut gratis. Hvis du kjører opp trappene eller ta dem to om gangen, kan du gi dine setemuskler og lår muskler en toning boost.

Frivillig. Vie tid til organisasjoner som Achilles International, som støtter utøvere med funksjonshemninger gjennom gratis gåing og løping økter sammen fullbefarne frivillige. Låne bena til organisasjonen eller en annen lignende et par ganger i uken for å forbedre din fysiske og emosjonelle helse.

Slå på tv. Hvis du har en TV, kan du jobbe ut fra din egen stue. De fleste kabel pakker kommer med gratis treningsprogrammer enten til faste tider eller on-demand, og du kan også finne gratis økter på YouTube og andre nettsteder.

Arbeid ut på nettet. Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne uten en personlig trener til å veilede deg, sjekk ut den europeiske Council on Exercise gratis fitness bibliotek. Trinn-for-trinn-instruksjoner for øvelser for hver kroppsdel ​​- mage, hofter, skuldre, armer, og mer - vil ha deg toning hjemme på et blunk. Mange ACE øvelser ikke krever utstyr, for de som gjør, bør du vurdere å investere i et par frie vekter, eller improvisere ved å holde hermetisk mat eller liter vann i hver hånd.

Øvelse i parken. Walk, jogge, eller sykkel gjennom nabolaget ditt park, og opp kalori brenne gjennom kroppsvekt øvelser, som å gå lung og triceps dips. Sjekk med din by for å finne ut om de offentlige parkene i ditt område noensinne tilbyr gratis treningstime: Fra kyst til kyst, yoga, aerobic, pilates og Zumba klasser er nå tilgjengelig for gratis i utearealer. Du kan også sjekke nettsamfunn som MeetUp.com for å se om det er noen lokale free-to-join treningsgrupper.

Gå ut og danse. Dancing er flott trening, enten du not rundt stua eller ute på en klubb med venner. Avhengig av vekten din og hvor anstrengende de trekkene er, kan du brenne 60-140 kalorier på bare 15 minutter. Hvis du er ute på byen, må du huske å hoppe over kalori-Laden cocktails for å unngå å ødelegge din vekt-tap innsats.

Gjør husarbeid rundt huset. Skrubb gulvene. Rake løv. Garden. Rense ut loftet og i garasjen. Klippe plenen. Vask vinduene. Alle disse oppgavene gjør stor kalori-brenning økter. Som en ekstra fordel, vil huset ditt ser "tonet", også.

Besøk biblioteket. Mange bibliotek har trening videoer eller DVDer og bøker som du kan låne og bruke til å trene på egen hånd. Selvfølgelig vil du finne et enda bedre utvalg på ditt lokale treningssenter butikken - og selv om du kjøper noen, de fortsatt vil legge opp til mindre enn en gym medlemskap.

Hva er dine favoritt gratis økter? Fortell oss i kommentarfeltet!

For mer fitness, kosthold og vekttap nyheter, følge på twitter fra redaktørene i

Artikler