Evb

Hvordan kiropraktorer behandle ryggsmerter

En kiropraktor bruker spinal manipulasjon og andre teknikker for å bidra til å lette ryggsmerter. Terapi tar vanligvis en rekke besøk for å være effektive.

Ett alternativ for folk som søker ryggsmerter behandling er å søke hjelp av en kiropraktor. Dette spesialutdannet helsepersonell mener at justering av ryggraden er relatert til den generelle helse og velvære for den enkelte.

Ved å innlemme denne troen inn i behandling, med særlig vekt på ryggraden, kan chiropractic omsorg kunne gi smertelindring for ryggpasienter ved hjelp av en rekke metoder for å oppnå dette målet.


Har en back problem? Finn en kiropraktor eller ortopedisk spesialist.

Nær 18 millioner voksne og 2 millioner barn få kiropraktiske behandlinger for smerter terapi og andre forhold hvert år.

Kiropraktikk metodene har vist seg å være effektiv i å redusere smerte hos mennesker med ryggplager. For eksempel, en studie av 42 pasienter som besøkte kiropraktorer for smertebehandling over en periode på to måneder fant at lav styrke rygg justeringer hell bidratt til å lette smerter i korsryggen.

Hvordan kiropraktisk behandling virker

Regelmessige kiropraktisk behandling som regel fokus på spinal manipulasjon og justering for å hjelpe smertebehandling og stimulere kroppens selvhelbredende evner. Omstillingen av ryggraden er tenkt å redusere trykket på det sentrale nervesystemet. Hodepine og smerter i korsryggen er blant de mest vanlige forholdene behandlet av en kiropraktor.

Ditt første besøk er sannsynlig å være en evaluering, ikke ulikt hva du går gjennom på første besøk til et legekontor. Du vil bli bedt om å beskrive dine symptomer og din kiropraktor kan bestille tester og røntgen som kan hjelpe henne å forstå tilstanden din bedre.

Du og din kiropraktor vil deretter utvikle en behandlingsplan. Smertebehandling krever trolig flere besøk over en lang periode for å gi den beste smertebehandlingen.

Ved hvert besøk, kan kiropraktor bruke kraftig press på sentrale deler av ryggen eller andre deler av kroppen din å omstille ryggraden og håndtere smerte. Dette trykket kan være brå eller den kan være lav i kraft, og kan gis av hendene eller ved hjelp av en spesielt utformet instrument. Massasje kan også bli innarbeidet i behandlingen. Snakk med din kiropraktor om de forskjellige metodene hun liker å bruke før du godtar en behandling plan.

Du kan også bli gitt:

  • Kosttilskudd
  • En endring i kostholdet
  • Anbefalingene for fysisk aktivitet
  • Varme og kalde omslag
  • Elektrisk stimulering

En nærmere titt på en kiropraktor

Kiropraktorer gå gjennom fire år med trening ved akkrediterte institusjoner. De er opplært i klasserommet på teori og kunnskap og deretter få hands-on trening i klinikker. Mange kiropraktorer deltar også i to-eller tre-års residenser for å spesialisere seg på enkelte fagområder. Kiropraktorer er pålagt å ha en lisens for å praktisere.

Hvis du vurderer inkludert chiropractic omsorg i din smerte forvaltningsplanen, bør du:

  • Snakk med legen din, familie og venner for å få henvisninger for god chiropractic omsorg.
  • Finn ut om din helseforsikring programmet dekker chiropractic omsorg. Mange gjør det, men du kan trenge en henvisning fra din fastlege.
  • Spør kiropraktorer du vurderer om deres opplæring, sertifisering, og områder av spesialisering.

Det er greit å shoppe rundt til du finner en kiropraktor du liker og som er praktisk for deg å besøke. Smertebehandling vil kreve et forhold, slik at du ønsker å gjøre en god kamp.