Evb

Hvordan kan venner og familie hjelpe deg i din innsats for å administrere kolesterol?

Kolesterol: The Experts veie inn

Den viktigste måten å få hjelp av familie og venner, er å be om det.

Everyday helse: Hvordan kan dine venner og familie kan hjelpe deg å holde deg til en kolesterol-vennlig livsstil?

Stuart A. Seale, MD ( fullplatediet.org )

Først forklare hvor viktig deres støtte er for din suksess. Fortell dem at du er avhengig av deres forståelse når du ikke spiser alle samme mat som dem. Også forklare viktigheten av daglig mosjon og kontroll av stress. Se om de vil delta i med din sunn mat og annen atferd - hva er nyttig for deg er også bra for dem!

Jacob Delarosa, MD ( portmed.org )

Fortell dem hva du gjør. Hvis du forteller din familie er det viktig for deg å feste med sunn livsstil, vil de respektere dine ønsker og ikke prøve å stappe en cherry pie ned i halsen din.

Pamela Warren, MS, CHN ( artofconsciousliving.com )

Be familie og venner til å støtte deg i din beste innsats for å administrere kolesterol. Be dem om å ikke prøve å overtale deg til å konsumere matvarer som du vet ikke er innenfor diett. For den ultimate støtte, ber om at når de gir mat for deg, det har senket kolesterol og høyere mengder fiber.

Gail Underbakke, MS, RD ( medicine.wisc.edu )

Mat gaver fra venner og familie kan skape uønsket fristelse. Hvis du er ofte mottakeren av mat gaver, slippe hint om at du vil sette pris på frukt eller nøtter i stedet fudge, ost og pølse. Når du planlegger en ferie måltid eller fest, kan venner og familie bidra ved å inkludere noen lav-kalori, lavere mettet fett mat sammen med de rikere mat på menyen. Jo større variasjon og valg vil mest sannsynlig bli verdsatt av alle på arrangementet. Hvis du skal delta på et måltid på noen hus, spør om du kan ta med en salat eller en frukt dessert å gi et mer sunt valg for deg selv og resten av gjestene. Venner og familie som er verter for måltider og fester kan også beslutning om ikke å være "mat langere." Insistere på at du har en annen hjelpe av en viss mat, eller handler fornærmet hvis du velger å spise bare en liten porsjon noe, er ikke nyttig. En positiv kommentar om din forpliktelse til ditt sunnere livsstil ville være bedre.

Lisa Matzer, MD ( drmatzer.com )

En av de beste måtene å få venner og familie til å hjelpe deg er å sette noen sunne livsstil mål med dem, lage en offentlig forpliktelse å oppfylle disse målene, og deretter lover å betale andre penger hvis du ikke holde mål. For eksempel kan du lage en avtale med en venn til å trene i 30 minutter om dagen, fem ganger i uken. Hvis du ikke oppfyller målet, betaler du den andre personen 40€. Også utdanne dine venner og familie som til matvarer du ikke lov til å spise.

Inna Topiler, MS, CNS ( competenutritionandwellness.com )

La din familie og venner vet hva du jobber med og be om deres støtte. Jo mer de vet om din tilstand og trinnene du tar for å forbedre det, jo mer de kan hjelpe.

Jeanette Bronée, CHHC ( pathforlife.com )

De fleste mennesker ikke be om hjelp, så husk å spørre familie og venner til å hjelpe deg holde deg med sunnere valg. For å unngå store deler av desserter og kremet eller fet mat, ikke la andre tjener du måltider. Fortelle dem om ikke å tilby deg maten du unngå. Det er alltid lettere å unngå å spise noe hvis du ikke spurt. Be familie og venner til å hjelpe deg ved å ikke sette maten du ikke ønsker rett foran deg, og kanskje til og med holde dem mat av bordet så de er ikke lett å nå for og de er tomme for din umiddelbare syn.

Raja R. Gopaldas, MD ( rajgopaldasmd.com )

Alle må være klar over de negative effektene av høyt kolesterol. Du kan ha familiemedlemmer som har et sunt kolesterolnivå fordi de allerede er i en god øvelse og behandlingsregime, og dermed er mer sannsynlig å hjelpe deg og samarbeide med dine krav. På den annen side kan det være noen som ikke har høyt kolesterol (gode gener!), Men som ikke bryr seg om deres kolesterol eller din heller! Så opplæring om fallgruver og potensielle farene ved høyt kolesterol er viktig for de som ikke er klar over. Hvis alle medlemmer av en familie bestemmer seg for å delta i en øvelse plan og lage mat og eateat sunt, da målene er lett å oppnå. Men det må begynne med én person - og det må være deg. Hvis du er bevisst om kolesterolnivået og ikke la andre påvirke deg, over tid de kommer til å forandre seg og akseptere og støtte din kolesterol-vennlig livsstil.