Evb

Fordelene med en personlig trener

En personlig trener kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av ditt treningsprogram.

Hvis du har en hard tid å bli motivert på helsestudio, eller bare ikke føler at du får nok ut av ditt treningsprogram, bør du vurdere å ansette en personlig trener. Mer enn bare en instruktør, kan en personlig trener hjelpe deg å komme opp med riktig trening plan for å nå målene dine. Enten det er å miste et par pounds, toning opp armene, eller flatere mage for badedrakt sesongen, kan en personlig trener hjelpe deg å komme dit.

Hvordan en personlig trener kan hjelpe

Ansette en personlig trener innebærer både en finansiell forpliktelse og en tid forpliktelse til din helse og fitness. En personlig trener kan hjelpe deg:

  • Komme i gang. En personlig trener kan veilede deg nedover stien til fitness ved å opprette en bestemt treningsprogram for deg.
  • Lære riktig teknikk og form. Hvis du ikke gjør øvelsene riktig måte, kan det føre til skade som kan sidelinjen deg. Ved å gjøre dem rett, du bor trygt og også å få maksimalt utbytte av treningen.
  • Nå dine mål. Hvis du alltid har ønsket å miste den siste 20 pounds, tone opp kroppen din, eller bare være en sunnere person, men du har ikke helt klart å komme dit på egen hånd, kan en personlig trener bidra til å holde deg på sporet.

Selv et par økter med en personlig trener kan være verdt. "Alle kan ha nytte av utdanning og ulike synspunkter," sier Jody Svømmer, en øvelse spesialist og eier av Fitness på Frankfort i Louisville, Kentucky

Den personlige trener: å finne den beste treneren for deg

Hvis du tror en personlig trener kan være gunstig, holde disse tingene i tankene når du søker etter noen som passer dine behov:

  • Prøv ut en trener. "Hvis du er medlem av et treningsstudio, be om en liste over trenere, og spør hva deres utdanning og erfaringer er, og deretter se dem. Eller bare kjøpe én økt, og få en følelse for deres personlighet og kompetanse ", sier Svømmer.
  • Se etter kvalifikasjoner og stil. Vil du ha en personlig trener som er utdannet og sertifisert av en anerkjent organisasjon, som for eksempel European College of Sports Medicine og European Council on Exercise. Utover sertifisering, vil du sørge for at de trener er en god løsning for deg og din trening stil.
  • Søk på nettet. Mange organisasjoner som sertifiserer personlige trenere har nettsteder som lar deg søke etter en slik trener i ditt område. Dette kan være et godt sted å begynne hvis du ikke tilhører et treningsstudio.
  • Spør deg selv hvor godt de underviser. En personlig trener bør gjøre mer enn bare å gi deg oppgaver å gjøre. "Fra et en-til-en personlig trening erfaring, bør det være alt om deg, dine behov, og spesielle problemstillinger du arbeider med," Svømmer sier. "Din trener bør ikke være noen å bare lede deg gjennom øvelser, de skal være lærer deg disse øvelsene."

Personlig trening gir fordeler, men til en pris. På toppen av en gym medlemskap, kan en time med personlig trening løpe fra 15€ til 75€. I gjennomsnitt forvente å betale rundt 40€ for en time med personlig trening.

Så hvis det er verdt prisen, og du finner en personlig trener du liker, kan du prøve noen økter for å begynne å få deg i form. Ta noen å komme i gang, og kanskje et par refreshers nå og da for å sikre at du får mest mulig ut av treningsøktene.