Evb

Falsk orgasmer? hvorfor kvinner gjør det

Det er nærmest en klisjé at kvinner falske orgasmer - men det er ikke klart hvorfor noen kvinner gjør det. Å behage en partner? fordi de føler seg presset til å ha orgasmer hver gang de har sex? her er noen ekspert mening.

Så mange som to tredjedeler av kvinnene innrømmer falsk orgasmer på et tidspunkt i livet - og det er ikke bare ved vaginalt samleie. Kvinner også sier de lot til orgasme under oral sex og telefon sex.

"Jeg er sikker på at det er millioner av grunner til at kvinner falsk orgasme, men jeg ville sette dette på toppen av listen min: å beskytte den mannlige ego og opprettholde hennes forhold", sier Betty Dodson, PhD, en sex pedagog i privat praksis i New York City og forfatter av orgasmer for Two.

Ønsker å smigre sin partner er en grunn til kvinner falsk orgasme, men ifølge forskning, utrygghet, frykt for intimitet, en forlegenhet over manglende evne til orgasme, og bare ønsker å "få det overstått" er også faktorer.

Andre grunner for falsk orgasme kan omfatte:

  • Avslutte samleie. "Siden så mange menn måle sine seksuelle evner ved hvordan en kvinne klimaks, mange vil ikke slutte å prøve å få henne ut før hun gjør", sier Dodson. Også, kan noen kvinner innse at orgasme ikke kommer til å skje, så falsk en orgasme virker som en god innsats.
  • Stryke den mannlige ego. Du kan finne deg selv falsk orgasme, slik at din partner føler seg godt om hans innsats.
  • Losing maktkamper. Mange kvinner er i stand til å oppnå orgasme under sex hvis de selv kan stimulere. Men Dodson sier, noen menn kan prøve å ta over - noe som kan avbryte henne bygge opp til orgasme og føre til falsk orgasme. En kvinnes evne til å oppnå orgasme med en partner kan reflektere noen annen makt dynamikk i forholdet deres også.

Realiteten er at mange kvinner ikke kan orgasme av vaginal samleie alene. Men, sier Dodson, i stedet for å jobbe med sin partner, en kvinne bare finter orgasme og deretter "når hun er alene, vil hun ha sin egen orgasme."

Kvinner som sier de har latt orgasme rapport med en rekke skuespill tilnærminger, inkludert krummer ryggen, grep knyttnevene, trekke sin partner nærmere, og stadig mer intens vocalizations (tung pust, ord og lyder) som indikerer orgasme. Noen sier de bare prøvde å gjenta lydene og fysiske bevegelser de husker fra en tidligere orgasme. Når kvinner forfalske en orgasme, kan de velge et øyeblikks distraksjon, for eksempel partnerens orgasme. Noen velger å avslutte ytelse med et kompliment på partnerens ferdigheter som en elsker.

Den "kur" for kvinner falsk orgasme

Dette er ett problem der "kur" er sannsynlig å være morsomt og lystbetont. Dodson sier at de fleste kvinner falsk orgasme fordi de ikke kommer til å ha en gjennom vaginalt samleie når som helst snart. Så "kur" innebærer å lære om hva som kan bringe deg til en ekte orgasme under sex.

Her er hvordan du finne ut av det:

  • Praksis solo. "Når en kvinne lærer å nyte sine egne orgasmer gjennom praktisering av onani, så hun kan dele sine orgasmer med en elsker", sier Dodson. Ved hjelp av en vibrator eller bare fingrene, eksperimentere med den slags berøringer og press som fører til et klimaks. Resultatene fra en nylig publisert undersøkelse viser at minst en av to kvinner benytter en vibrator, enten alene eller under sex.
  • Gjensidig masturbasjon. Vaginal samleie er kanskje den stereotype sex handle, men onanert sammen kan være veldig "sexy" også. "På den måten kan hver av dem observere hvordan de stimulerer sine kjønnsorganer for orgasme", sier Dodson.
  • Vis dem hvordan. Under sex, kan du vise (eller fortelle) partneren din hva du liker.
  • Gjør det selv. "En av de mest vellykkede måter en kvinne kan orgasme under samleie er å stimulere klitoris på samme måte som hun gjør når hun onanerer," sier Dodson. Igjen, bør fingrene eller en vibrator gjøre utslaget.
  • Gå muntlig. Noen kvinner har en svært vanskelig tid å oppnå orgasme under samleie, men har ingen problemer i det hele tatt med oral sex. Inkludert dette i forspillet kan hjelpe slappe av og forberede en kvinne for samleie - og tar trykket av begge parter å oppnå hennes orgasme. Og hvem vet, når du har både avslappet noe, kanskje hun har en annen orgasme (eller to).

Dessverre, så mange som én av ti kvinner sliter med anorgasmia (vansker med å oppnå orgasme) i hele sitt liv. For disse kvinnene og deres partnere, kan konsultasjon med lege bidra til å avdekke eventuelle medisinske årsaker til mangel på ekte orgasme.