Evb

Er din hårfarge aldring deg?

Feil hårfarge kan gjøre deg se eldre. Hvis du har vært den samme nyanse i flere tiår, er det på tide å gjøre en endring.

Har din hårfarge gjør du ser eldre? Fargen på øynene dine og huden er en viktig faktor når du velger en hårfarge. Hvis du velger feil hårfarge kan legge år til din virkelige alder, så det er viktig at du finner en god colorist å hjelpe deg å velge den fargen som er best for din hudtone og øyenfarge.


På jakt etter hjelp med en hud tilstand? Finn en hudlege eller plastisk kirurg.

Matching opp hudfarge med hårfarge

Hårfarger er vanligvis enten varm eller kald, og du må matche håret farge med hudens undertone farge. En måte å finne ut hudens undertone farge er å se på venene i håndleddet i sollys eller kvarts belysning, noe som gir et sannere fargegjengivelse. Hvis de er blå, da har du en kul undertone. Hvis de ser grønt, da har du en varm undertone. Kvinner av farge (Indian, Black, Latino, Midt-Østen, og asiatiske) generelt har en varm undertone.

Det er mange hårfarge alternativer tilgjengelig, avhengig av din hudfarge.
  • Nøytrale eller krem-farge hudtoner: Helga Surratt, president i Om Faces Day Spa & Salon i Towson, Maryland, antyder at mennesker med mørke øyne feste med middels brune farger eller middels røde. Hvis du har hassel, blå eller grønne øyne, sier hun at alt fra en lys brunette til et medium blonde ville se flott ut. Og hvis din naturlige hårfarge er lys, med en rødbrun eller jordbær farge.
  • Varme / rødmusset hud toner: Hvis øynene er mørk brun, svart, eller nøttebrune farge, foreslår Surratt at du går med sort, medium brun eller gylden brun hår. En vin eller kastanjebrunt farge ville forbedre din naturlige farge. Hvis øynene dine er hassel, blå eller grønn og din naturlige hårfarge er lys brun til medium blonde, legge lyse eller gylne høydepunkter eller velg et medium brunette farge på den varme siden. Hvis øynene er blå eller grønn, og du har naturlig blondt hår, bli med gylne blondiner og veldig lette brunette nyanser. Levende røde toner og varme rødfarger vil fungere godt for deg også.
  • Oliven hudtoner. Hvis du har brune øyne, bør du velge mørk brun eller brunette nyanser. Hvis øynene dine er hassel, blå eller grønn, gå med en lett til middels brun, og Surratt sier at du bør bruke en sandstrand brun å dekke eventuelle grå. Hvis øynene er blå eller grønne, er sjansen stor for at du allerede har lyst hår naturlig, og du kan gå lys brunette eller blondine.
  • Kvinner av farge: Hvis hudens undertone fargen er varm, velger farger som er en nyanse mørkere enn huden din med en varm tone, for eksempel en bronse eller karamell farge. Ikke gå for lys gull, som du kan ende opp med oransje hår. Hvis hudens undertone er kult, feste med en lys ask tone, burgunder eller kjølig brunt og unngå coppers, auburns, eller noen gull farger. De fleste kvinner av farge har brune øyne, men hvis øynene dine er ikke brun, retningslinjene ovenfor gjelder fortsatt.
  • Gul fargetone eller gusten hud toner. Hvis du har mørke eller nøttebrune øyne, vil du se flott ut med nyanser fra sort til medium brun. Auburn, vin, eller aubergine også vil fremheve din egen naturlige farger. Hvis du har hassel, blå eller grønne øyne, lys brunt og mellomstore blondiner vil se bra ut. Hold blondiner på ashy eller sandholdig side og holde seg borte fra gull farger. Hvis øynene er blå eller grønne, og håret ditt er naturlig blond, med en nøytral eller sand blonde eller velge lys brunette uten mye varme. Og hvis håret er naturlig på den røde siden, holde den røde dempet og ikke gå for levende.

Feil hårfarge kan gjøre deg se sliten, eldre, eller usunn. Men retten klipp og farge kan gjøre at du ser yngre og slankere og kan til og med synes å endre formen på ansiktet ditt. Serratt fastholder at en god colorist bør være en venn for livet, holde deg ser så ung som mulig, med farge.