Evb

Childproofing nødvendigheter for et trygt hjem

Childproofing er avgjørende for sikkerheten til små barn som bor i, eller besøk hjemmesiden din. Fra kjøkkenet til garasjen, lære praktiske tips som vil gjøre hele huset barnevennlige.

Childproofing huset ditt kan være vanskelig! Prosessen er en pågående en å sikre en baby, pjokk, og barns sikkerhet i hjemmet eller for å holde barna trygge mens besøke en venn eller slektning hjem.

Karen Sheehan, MD, MPH, medisinsk direktør i Injury Free Coalition for barn på Barnas Memorial Hospital i Chicago, minner voksne til å vurdere et barns utviklingsstadiet når childproofing et hjem.

 • Spedbarn er knapt mobil, men selv små babyer kan rulle eller på annen måte flytte store avstander.
 • Crawlers og tidlig turgåere kan komme i trøbbel overalt.
 • Eldre småbarn kan være ekstremt nysgjerrig og oppfinnsom om klatring, åpne dører, og komme inn steder som kan overraske voksne.

En god tilnærming til childproofing ditt hjem er å se hvert rom gjennom øynene til et barn. Ned på gulvet og se deg rundt. Spør deg selv spørsmål som "Hva er det? Kan jeg putte den i munnen min? Hva ville skje hvis jeg krype inn der? "

En childproofing sikkerhetskontroll for hele huset

Når du begynner childproofing, vil du sannsynligvis legge merke sikkerhetsrisiko i hele huset, fra vaskerom til lintøyskap. Være metodisk under childproofing "tour" av ditt hjem. Tell antall stikkontakter innenfor et barns rekkevidde, inkludert de bak møbler. Du trenger en plast stikkontakt sikkerhet cover for hver enkelt.

Deretter vier spesiell oppmerksomhet til choking farer. Pass på at ledninger hengende fra gardiner eller apparater er bundet opp og ut av rekkevidde for nysgjerrige hender. Babyer og små barn kan også kvele på ballonger, smykker, leker, mynter, gummistrikk, dekorative steiner eller klinkekuler i potteplanter, og hundrevis av andre ting.

Skarpe gjenstander som kniver, kjøkkenutstyr, og hageutstyr bør holdes ute av syne og helst ut av et barns rekkevidde eller låst opp. Det gjelder for renhold leverer også - barna bør ikke være i stand til å komme til dem. Forgiftning er en vanlig, men forebygges forekomst. Hvis du ikke egentlig bruke en bestemt kjemisk eller rengjøringsmiddel i huset ditt, ikke hold det, hvis du trenger det, låse den opp. Bare i tilfelle, holde antallet til 24-timers landsomfattende gift-control center hendig: 1-800-222-1222.

Hvis du har våpen i huset, holde dem losset, ute av syne, og låst vekk fra barn og tenåringer i alle aldre.

Room-spesifikk childproofing sikkerhetskontroll

Pass på at hvert rom i hjemmet ditt er sjekket for sin unike farer:

 • På badet. Hold alle medisiner, inkludert over-the-counter (OTC) rettsmidler, ute av syne, og bruk avkrokningsbeskyttelse på medisinskap. Hold saks, pinsett, og andre skarpe gjenstander utenfor rekkevidde. For å unngå brannskader, sette varmtvannsberederen ikke høyere enn 120 grader. Forlat aldri barnet uten tilsyn i badekaret, og sted toalett lokket låses for å holde små barn fra å spille i toalettskålen og muligens drukning. Lagre bøtter opp ned for å hindre vann akkumulering, husk at små barn kan drukne i bare noen få inches av vann.
 • På soverommet. En krybbe bør være en trygg havn for babyer å sove, så fjerne alle leker, dyner, puter og andre elementer som utgjør en fare for kvelning. Som babyer begynner å sette seg opp på egen hånd, mobiler flytte ut av deres rekkevidde. Opprettholde røykvarslere i eller i nærheten hvert soverom og teste dem for å sørge for at de faktisk fungerer. Hvis ikke, erstatte eldre enheter med nye røykvarslere.
 • På kjøkkenet. Når du tilbereder på komfyren toppen, bruk bakre brennere, håndterer holde vendt mot baksiden av ovnen, og ikke forlate rommet når ovnen er på.
 • I kjelleren og garasjen. Hang verktøy og stiger ut av rekkevidde, og lagrer all bensin, tennvæske, maling, plantevernmidler eller andre kjemikalier i et låst skap.
 • På vinduer. Windows er en ofte oversett aspekt av sikkerhet i hjemmet. Husk, er skjermene utformet for å holde insekter ute, for ikke å holde barna i. Ikke plasser møbler under vinduer, noe som skaper en invitasjon til å klatre og utforske. Hvis du ikke åpne vinduene for å la en lek i, sørg for vinduene er utenfor barns rekkevidde.

  Installere sikkerhetslåser på vinduer i hele huset. Windows skal likevel gi en levedyktig rømning ved brann, men så sørge for at de ikke malt lukket. Også, hvis du har vindu vifter eller air condition enheter, sørg for minst ett vindu i hvert rom ikke er blokkert.
 • I bakgården og rundt dekk. Hvis du har et basseng, opprettholde et høyt gjerde rundt det (som regel bestemt av lokale byggeforskrifter) og holde det låst når det ikke er i bruk. La aldri barna dine å svømme uten tilsyn. Pass på at dører som fører til gården, dekk, og alle balkong har også barnesikring låser.
 • På trappen. Sikkerhet porter bør plasseres på toppen og bunnen av hver trapp.

Childproofing hele huset er sannsynligvis ikke nødvendig hvis barn er det bare som gjester, men fokusere på området eller rom hvor tilreisende barn vil tilbringe mest tid. Og husk at små barn bør være under oppsyn hele tiden, så alle kan forbli urørt.