Evb

Bor på min idealvekt: 3 strategier som fungerer for meg

Jeg har nådd min idealvekt etter å ha tapt de 35 pounds jeg fått under svangerskapet mitt. Det tok tid og krefter, men jeg er henrykt over å være tilbake i mine skinny jeans. Fordi jeg ikke ønsker å miste noen grunn, har jeg utviklet noen strategier for å hjelpe meg holde på denne vekten.

For alle som har nådd sine mål vekt og ønsker å bo der, bare husk ett ord: konsistens! Jeg konsekvent holde seg til disse strategiene hver dag (med sporadisk slip-up, selvfølgelig).

Strategi 1:. Spise protein for en godbit stedet for å spise kaker, cupcakes, eller hva vi har rundt i huset (! Jeg klandre barna mine for å gjøre meg kjøpe den), vil jeg velge et par skjeer av sukker-fri peanut smør. Nei, er peanøttsmør ikke så yummy som en kake, men det fyller meg opp, og det ser ut til å tilfredsstille min craving for dessert. Bare i går kveld begynte jeg å spise mini-chocolate chip cookies min datter bare "måtte ha" den siste gangen vi var på matbutikken. Før jeg ble revet med, pisket jeg ut min peanøttsmør, hadde en stor gammel skje og sette bort cookies. Jeg følte meg godt om meg selv og min sunnere valg, min waistline vil
takke meg senere.

Strategi 2: spis middag tidligere Jeg synes at hvis jeg venter til jeg er skrubbsulten å spise, jeg spiser mer.. Så, i det siste har jeg prøvd å fikse middag før 08:00, som for vår familie er en stor forbedring. Min mann og jeg vanligvis sette våre barn til sengs før vi engang tenke på hva du skal spise og da gjør vi en plan, begynne å lage mat, og sitte ned til middag, er det ikke uvanlig for klokken å lese 09:15. Innen den tid, jeg sulter og jeg overspiser. Jeg vet at å spise sent på natt pakker på pounds, så jeg har gjort en bevisst innsats for å planlegge våre måltider på forhånd og forberede dem mens ungene spiller før sengetid. På den måten, selv om jeg ikke får middag i ovnen til barna våre er nede, kan vi likevel spise etter 08:30 når jeg er mindre sulten.

Strategi 3: trening selv om du er i en tid knase Min beste strategien for å bo på min idealvekt er å trene selv om jeg bare har tjue minutter.. Det er lett å bli fanget opp i andre ting og tenke, "Jaja, tror jeg at jeg ikke har tid til å trene i dag", men problemet med at begrunnelsen er at du kan forevige det for
uker. Jeg bokstavelig talt kjøre til butikken, ta noen få elementer, så spør mannen min for å plukke meg opp hvis det betyr at jeg får en trening i. Jeg vil kjøre til deli og plukke opp bagels i helgene. Jeg skal kjøre til tannlegen. Jeg er heldig som bor i en liten by hvor jeg kan gjøre disse tingene, men poenget er at jeg få tid til trening til tross for en hektisk timeplan og har to barn under tre år gammel!

Hva som fungerer for deg?