Evb

Betale for kreft i skjoldbruskkjertelen behandling

Shuffling gjennom fjell av papirene fra forsikringsselskapet er en annen uheldig konsekvens av en kreft i skjoldbruskkjertelen diagnose. Benytt deg av de mange ressurser tilgjengelig for å hjelpe deg å betale for skjoldbruskkjertelen behandling.

Det er en høy pris å betale for kreft i skjoldbruskkjertelen, ikke bare i form av dets bivirkninger, frykt, depresjon og ekstrem trøtthet, men også i forhold til kostnadene ved behandling, som kan omfatte behovet for hormonbehandling og papillær skjoldbruskkjertelen kreft.

Hvis du har helseforsikring, er det på tide å bli kjent med sin kundeservice nummer og detaljer om hva planen dekker - å ha forsikring ofte ikke betyr at hver faktura vil bli betalt. Og hvis du ikke har forsikring, får du oppgaven med å finne en måte å betale for kreft i skjoldbruskkjertelen behandling når du kan knapt har energi til å fokusere på å bli bedre. Heldigvis finnes det en rekke non-profit organisasjoner for å hjelpe deg å finne måter å betale for kreft i skjoldbruskkjertelen omsorg.

Arbeide med forsikringsselskapet carrier

"Når det gjelder arbeidet med forsikringsselskaper, mange som ikke kjenner sine forsikringsselskap fordeler til de er diagnostisert med kreft", sier Carolyn Messner, DSW, direktør for utdanning og opplæring ved Cancer Care i New York.

Selv om de fleste helsepersonell vil stille spørsmål for å sørge for at forsikringen er akseptert og at du har dekning, er det fortsatt en god idé å ringe forsikringsselskapet på egen hånd og finne ut detaljene. Spør hva som dekkes og hva som ikke er, og om du trenger forhåndsgodkjenning for noen behandlinger, og kom tilbake for å se at alle nødvendige pre-godkjenninger har kommet gjennom. Du ønsker å vite at hvis du trenger dem, prosedyrer som for eksempel hormonbehandling er med syntetisk skjoldbruskkjertel hormon og radioaktivt jod behandling dekket og at det ikke vil være noen overraskelser når regningen kommer.

Hvis forsikringsselskapet avviser en medisinsk prosedyre, ikke anta at du ikke kan klage på vedtaket og at de ikke vil dekke det, sier Messner. En god strategi er å gå videre og anke, og se hva utfallet blir.

Skjoldbruskkjertelen behandling: linking til ressurser

Det er mange non-profit organisasjoner som hjelper mennesker med kreft - å finne støtte, ta vare på deres praktiske behov, eller å finne ut hvordan du skal betale for behandlingen. Tre av lederne er:

"Jeg kan ikke understreke nok hvor viktig det er å koble med disse organisasjonene," sier Messner. "Dette er et helt område av kunnskap og informasjon, og du kan ikke vite alt dette når du først diagnostisert."

Disse organisasjonene kan vise deg hvordan du navigerer helseforsikring systemet og løse problemer som kan oppstå gjennom et bredt spekter av ressurser, for eksempel en co-pay grunnlag for å bidra til å dekke kostnader som eksisterer selv når du har helseforsikring. Deres oppdrag er å utdanne publikum om hvordan å finne kreft i skjoldbruskkjertelen behandling - prosedyrer og medisiner - som er gratis eller rimeligere hvis du ikke har forsikring.

En rekke offentlige sykehus vil gi omsorg og er i økende grad forbundet med kreft sentre ", sier Messner. Det finnes også offentlig rett programmer, som Medicare og Medicaid.

Disse non-profit organisasjoner din lenke til kreft tjenester. "De eksisterer for å hjelpe folk får den hjelpen de trenger. Folk bør ikke tenke," Hvis jeg ikke har dekning, kan jeg ikke få omsorg "[eller] 'Jeg vet ikke hva som kan gjøres for meg. ' Vi vil at de skal vite at mye kan gjøres, "forklarer Messner." Vi ønsker ikke at noen skal føle at de er alene. "