Evb

Berolige den verkende nakke skuldersmerter

Det er ingenting som en lang stint på datamaskinen for å piffe opp halsen skuldersmerter.

Jeg sannsynligvis bruke ca 12 timer i døgnet på maskinen min, som jeg kjærlig kaller "The beast".

Men tar alt som canoodling på datamaskinen sin toll på min nakke og skuldre. Lite lyn-bolter av smerte skyte ned på høyre side av nakken og musklene rundt min høyre skulder krampe.

Hvorfor det? Vel

Hvorfor det? Vel, når du sitter ved datamaskinen for lange strekninger, på et tidspunkt du skyver inn dårlig holdning. Jeg vet at jeg gjør det, og når det skjer, fører det nakkebelastningen, som da ofte ender opp som skuldre.

Her er noen av de mest vanlige skadene som forårsaker nakkesmerter.

Leddgikt kan også føre til mye nakkesmerter. Cervical spondylose og revmatoid artritt kan også være problematisk.

Jeg har revmatoid artritt og det er virkelig en smerte i nakken

Jeg har revmatoid artritt og det er virkelig en smerte i nakken. Jeg er allerede på Feire, så hva gjør jeg når smerte betaler en uønsket besøk? Jeg tar et par Tylenol for å se om det vil fungere, og bruke en god aktuell smertestillende. Varmen dette gir er trøstende, og mange av dem hjelpe med betennelse i tillegg.

Hvis du har leddgikt i nakken, og den medisinen du tar ikke fungerer, diskutere dette med legen din. Hvis du er på et ikke-steroid antiinflammatorisk middel (NSAID), eller en sykdom antirevmatiske legemidler (DMARD), kan legen din behøve å justere resept eller prøve en ny.

Så, hvorfor nakkesmerter ofte bli skuldersmerter også? Skuldrene er en smule på det komplekse side, de er laget av sener, leddbånd, muskler og bein, i henhold til . denne artikkelen Mesteparten av tiden, er skuldersmerter et resultat av skade på de myke vev i skulderen.

Men noen ganger kan problemer i bein eller nerver i nakken føre til skuldersmerter.

Også, for noen av oss, ahem, av en viss alder, kan cervical disk sykdom satte inn, ifølge artikkelen.

Så, når er det på tide å ringe legen hvis du har nakkesmerter? Ifølge denne artikkelen bør du:

  • Ring hvis smertene varer lenger enn to uker.
  • Ring legen din umiddelbart hvis du har intense smerter etter en ulykke.
  • Hvis du har smerter skyte ned armen i tillegg til nakkesmerter.
  • Hvis det er svakhet i armene sammen med nakkesmerter.

Det er mange naturlige måter å behandle nakke skuldersmerter

Det er mange naturlige måter å behandle nakke skulder smerter. Naturmidler som lavendel og kudzu kan brukes, ifølge denne artikkelen. Det er en god idé å diskutere dette med legen din. Av og til, det er risiko forbundet med naturmidler.

Jeg også gjøre nakke øvelser for å holde smertene på rømmen. Hals ruller, samt flere andre øvelser vil styrke de gamle nakkemusklene og bidra til å forebygge alvorlige smerter.

Svømming er også utmerket for å lindre nakke-og skuldersmerter. Det er en lav-effekt trening, mye moro, og med sommeren rett over horisonten, en flott måte å holde kjølig.

Da jeg bodde i nærheten av Karibia, jeg var ute snorkling hver dag. Sammen med å se mange vakre skapninger, var min nakkesmerter ofte ikke-eksisterende.

Jeg har måttet være årvåken i min kamp med revmatoid artritt, sykdommen har påvirket alle mine leddene på ett eller annet tidspunkt. Sykdommen er på sitt mest frustrerende når den treffer nakken min, men hvis det er én ting jeg har lært i bekjempelsen av dette, er det at du må være mer sta enn det er.

Så langt jeg vinne.