Evb

Å vite hva ADHD behandling for voksne fungerer best: sentralstimulerende stoffer som ADHD behandling for voksne

Noen leger er tilbakeholdne med å foreskrive visse typer medisiner for en rekke årsaker. Mange leger er villige til å foreskrive sentralstimulerende stoffer som den primære ADHD behandling for voksne. Jeg har nylig oppdaget at min postordre apotek ikke lenger var villig til å fylle disse resepter. Jeg har ingen problem med noe annet, bare den sentralstimulerende stoff som behandler min ADHD. Den føderale regjeringen har strenge retningslinjer for å dokumentere forskrivning av sentralstimulerende legemidler som brukes i behandling av ADHD. Legen min har til å bruke en spesiell resept skjema som har alle slags innebygde sikkerhetsfunksjoner for å hindre skruppelløse mennesker fra å prøve å forfalske resepter.

Signifikante forskjeller i legemidler som brukes i ADHD behandling for voksne

Jeg hadde aldri trodd at det var så store forskjeller i de ulike legemidler som brukes til å behandle ADHD - både for voksne og barn. Mange leger insisterer på at det ikke er en stor forskjell mellom merkenavn rusmidler og deres generisk likeverdige. Noen pasienter kan føle at dette er sant. Dette har aldri vært min erfaring når det kommer til medisiner jeg tar for ADHD. For meg er den generiske versjonen av Ritalin omtrent halvparten så effektiv som navnet merkevare. Jeg nå ta noe som heter Concerta ®. Det er en gang-en-dag form av Ritalin, og jeg har hatt bedre resultater med dette stoffet enn med noe annet jeg har tatt.

Jeg forstår ikke helt de kjemiske forskjeller i legemidler som brukes til å behandle ADD eller ADHD. Det jeg vet, i hvert fall fra personlig erfaring, er at stoffene virker annerledes i kroppen, og kroppen min kan ikke behandle visse typer narkotika. For mange år siden, mens du tar den generiske Ritalin, oppdaget jeg at stoffet ikke var fungerer effektivt i det hele tatt. Jeg var student, og jeg tok en veldig intens sommer klasse som krevde meg for å gjøre enorme mengder forskning for å lære alle slags forskjellige forskning teknikker. Jeg ble diagnostisert med ADD og ADHD noen år tidligere, og jeg ble til slutt lære å tilpasse seg forholdene, og å finne ut triks som ville hjelpe meg bruke min tid mest effektivt.

Jeg kontaktet min lege assistent og vi diskuterte mulige endringer i narkotika. Psykiateren som var på vakt da kom inn og to av dem ble enige om at jeg skulle prøve et annet medikament. De foreskrevet dextroamphetamine, men kroppen min ikke forbrenne dette stoffet på noen vanlig måte. Jeg sluttet å ta den, men symptomene vedvarte. Om en uke senere, returnerte jeg til å se min legens assistent. Jeg måtte dra til sykehuset, men jeg ønsket ikke å ende opp i en psykiatrisk avdeling. Dessverre, det var det som skjedde.

En hard lekse

En blodprøve viste at nivået av dextroamphetamine i blodet mitt var langt over normalt, spesielt med tanke på at jeg ikke hadde tatt stoffet i over en uke. Noen mekanisme i kroppen min var ikke fungerer fordi det under normale omstendigheter, forbrenner kroppen stoffet, og det jobber seg ut av blodet i løpet av ca 12 timer. Jeg brukte flere dager på sykehuset gjennomgår en detox. Jeg ble tatt av alle mine medisiner - med unntak av blodtrykksmedisin, og på grunn av effekten av dextroamphetamine på kroppen min, jeg trengte det mer enn noen gang.

Jeg kan aldri ta det stoffet igjen

Jeg kan aldri ta det stoffet igjen. Jeg har også lært at ingen enkelt behandling er nok i ADHD behandling for voksne. En kombinasjon av kosthold, tidsstyring, medisiner og et godt organisert tidsplan hjelpe meg å takle sykdommen.