Evb

8 måter å holde seg til dietten din!

Du kan gjøre det - vi viser deg hvordan.

Ifølge en studie utført av Journal of European Medical Association, den type diett plan du velger (South Beach, The Zone, kål suppe) har mindre å gjøre med vekttap enn det lov å stikke til din valgte diett. Selv om dette kan virke som en no-brainer, mange av oss som starter januar ivrig opptatt av å få passe bare å krasje hardt i februar (Valentinsdag sjokolade, anyone?) Vet at det er mye lettere sagt enn gjort.

Å bidra til å bryte oss ut av denne oh-so-ond sirkel, livet trenere Meredith Haberfield og Lauren Zander av Händels Gruppe Private Coaching vise oss effektive måter å overvinne vanlige kosthold fallgruver, slik at vi kan holde våre mål og ser flott ut i sommer.

Husk at du er ansvarlig
"Å miste vekt er ikke om ostekake," sier Haberfield. "Det handler om følelsen som du kan styre din kropp og ditt liv." Ifølge Haberfield, mange bruker mat som en "jeg fortjener dette" behandle, men da føler verre senere når de ikke kan passe inn i klærne. "De fleste er vant til å føle dårlig om seg selv fordi de fikk vekt eller ikke holde sine mål", sier Haberfield. "Men du trenger ikke å føle seg dårlig lenger. Du diktere hva som går i munnen. Du har makt til å endre."

Få god støtte
Vi har alle de "dårlige innflytelse" venner som forteller oss ser vi fint akkurat som vi er, så overtale oss til å dele en dessert som vi ikke selv vil! Det er viktig, sier Zander, å omgi deg med folk som respekterer ditt mål. Støttegrupper som Overeaters Anonyme og Weight Watchers er gode steder å snu, sier Zander, fordi de gir deg en høyttaler til å stemme alle dine tanker og frustrasjoner. Hun foreslår også å få en diett kompis. "Hun vil bidra til å balansere deg ut og bidra til å holde deg i kø", sier Zander.

Sett et mål
"Når du har et sett mål," sier Haberfield, "det er lettere å lage en plan og strategi for å oppnå dette målet." Så, hvis du ønsker å miste 10 pounds, kan du basere dine måltider rundt dette målet tilsvarende. "Og vær spesifikk med målet ditt," fortsetter Haberfield. "Kom opp med et tall som gjør at du føler deg bra og trygg." Haberfield anbefaler visualisere deg selv på dette idealvekt i detalj: hvordan det føles, de klærne du vil komme til å bære. "Det er stor oppmuntring når du kan se hvor stor du vil se."

Begynne i det små
Ønsker du å øke du frukt og Veggie inntak og kutte ut all junk food? Ikke prøv å gå cold turkey. "Sett noen nye regler hver uke", sier Zander. "Lag en liste over" No-tallet. '"For den første uken, for eksempel, kan du begrense brød og desserter til ikke mer enn to ganger i uken. For neste uke kan du fjerne dem helt og legge inn mer frukt og grønnsaker. Hele, holde en liste over hva du spiser. Dette vil gjøre deg mer bevisst om dine valg og hjelpe deg å oppdage potensielle problemområder.

Komme over dine unnskyldninger
"Hvis du visste at du ville få 37 320€ for å stikke til din diett for en dag, ville ikke du gjøre det?" spør Zander. Med unntak av de som har medisinske tilstander, kunne de fleste folk holde seg til sine dietter med litt planlegging og utholdenhet. Så, hvis du vet at du har et stort arbeid middag, prøve å få menyen på forhånd slik at du vet dine sunne alternativer, og bli fattet på vin når alle andre har en grand old time. Stø kurs nå, sier Zander, kommer til å hjelpe deg med å føle deg bra senere.

Gjør deg ansvarlig
Så du skled og spiste en halv boks av cookies. Hva nå? "Når du bryter et løfte, bekjenner den til noen andre," sier Haberfield, "det holder deg ærlig." Ved verbalizing det gjør du det ekte, sier Haberfield, og vanskeligere å feie under teppet. Hun foreslår også å skape morsomme, men irriterende konsekvenser for oppførselen din, som oppvasken selv om du har en oppvaskmaskin eller trene på studio to ganger på én dag. Gjør at cookie virke litt mindre ønskelig, ikke sant?

Ingen følelse dårlig
"Hvis du har falt av sporet, ikke kast bort tiden føler dårlig om det", sier Zander. "Det er bare en avledning for å holde deg umotivert og utenfor mål." Dårlig samvittighet kan gjøre deg deprimert, som deretter gjør du krever komfort, og det er der Chunky Monkey iskrem kommer inn i stedet, erkjenner du kom på avveie, og deretter komme tilbake på vognen. Dette er mye mer styrke og mye mindre dramatisk.

Vet det handler ikke om slanking, men om å holde løfter til deg selv
"Making løfter til deg selv og holde dem er grunnlaget for å ha det du ønsker i alle områder av livet ditt," sier Haberfield. "Forbedre din helse energi din tillit og forståelse for at du kan gjøre det bra for deg selv. Når det er i bevegelse, bærer det over til andre områder av livet ditt." Og at selvtillit er verdt alle smultringer i verden.