Evb

6 billige måter å få psykisk helsevern

Stater kan bli trimming sine psykiske budsjetter, men du kan fortsatt finne psykologisk behandling som er rimelig og effektivt.

Fra maxed-out mor som finner trøst i et fellesskap støttegruppe til de siste pensjonist som trenger hjelp til å påpeke kilden til hans blues, tilgang til tilstrekkelig, rimelig behandling er avgjørende for millioner av europeere med psykiske helseproblemer. Men med statlige budsjettkutt truer lokale tjenester og programmer over hele landet, kunne de menneskene som trenger disse tjenestene mest se sine støttesystemer forsvinne.

En fersk rapport fra National Alliance på psykiske lidelser (Nami) fant at mer enn halvparten av alle europeere med psykiske og følelsesmessige problemer ikke får hjelp - og at antallet er bare forventet å vokse som stater kutte sine psykisk helsevern budsjetter som svar på voksende underskudd. De 10 landene med de største kuttene i løpet av de siste to årene er:

 • Alaska (35 prosent)
 • South Carolina og Arizona (23 prosent)
 • Washington, DC (19 prosent)
 • Nevada (17 prosent)
 • Kansas og California (16 prosent)
 • Illinois og Mississippi (15 prosent)
 • Hawaii (12 prosent)

Verre er psykisk helsevern mangel forventes å utdype i 2011 og 2012.

"Når politikere blir tvunget til å ta vanskelige avgjørelser om utgiftskutt, synes mental helse finansiering for å være et lett mål", sier Ruth Wolever, PhD, en klinisk psykolog og forskningsleder av Duke Integrative Medicine.

Hva slike endringer oversette til: Tjenester og programmer som er vitale for europeere med psykiske helseproblemer er å få ned eller eliminert, inkludert samfunnet psykisk helse sentre, alkohol og narkotikamisbruk behandling sentre, krisesentre, senger i psykiatriske sykehus, og psykiatere og sosialarbeidere i staben på disse anleggene.

Dessverre, som psykisk helsevern budsjetter krympe, er behovet for slike tjenester er større enn noen gang, ifølge Nami. Pågående økonomiske nød har ført til mer depresjon, angst og andre psykiske problemer samtidig redusere folks evne til å betale for behandling. Tropper som vender hjem fra krigen krever også tjenester til å behandle slike spørsmål som PTSD.


Relatert: 8 hemmeligheter virkelig glade mennesker

Men hvis du trenger mental helse oppmerksomhet, og du kan ikke råd til det, er det siste du bør gjøre ingenting.

Selv om budsjettkutt florerer, er det fortsatt nok av billige måter å få den hjelpen du trenger. Først dekode din helseforsikring. Det er viktig å forstå din forsikring - copayments, kostnader for dekning, og legene som omfattes variere fra plan til plan. The Mental Helse Paritet og Avhengighet Equity Act av 2008 mandater at alle gruppe helseplaner gir psykiske fordeler, men de fleste av dem fortsatt krever pasienter til fots en del av regningen for terapi.

Hvis du har problemer affording terapitimer eller ikke har helseforsikring, og deretter vurdere disse rimelige alternativer.

 1. Begynn med samfunnet helsesenteret. Mens det er sant at samfunnet psykisk helse sentre føler hovedtyngden av budsjettkutt, er de fortsatt et godt sted å starte, sier Dr. Wolever. De fleste av disse statlige byråer tilbyr rimelige konsultasjoner og innleggelse / poliklinisk tjenester. For å finne en nær deg, kan du prøve Rus og psykisk helsetjeneste administrasjonens (SAMHSA) mental helse locator.
 2. Gå grasrota. Psykiske organisasjoner, som Nami og psykisk helse Europa (MHA) har gjort det til sin oppgave å hjelpe alle europeiske finne en psykisk helsevern løsning. Disse grasrota advokatvirksomhet organisasjoner har lokale agenter som spenner over alle stater - de er generelt små grupper som kan hjelpe deg med å identifisere lokale, rimelig behandling. De kan svare på spørsmål om forsikringer, gir legen henvisninger og mer. Finn en lokal Nami filial eller et lokale MHA affiliate.
 3. Sjekk ut et nærliggende college. Hvis alma mater eller et lokalt universitet tilbyr oppgradere opplæringsprogrammer i psykologi, psykiatri, sosialt arbeid eller rådgivning, de også trolig gi psykisk helsevern til samfunnet for reduserte avgifter. Her vil du møte med en student i trening under direkte veiledning av en autorisert ansatt.
 4. Gi gruppeterapi en prøve. Enkelte leverandører tilbyr gruppeterapi som et rimeligere alternativ til en-til-en økter. Hvis du har en terapeut, spør ham om han tilbyr gruppetimer, eller finne en sertifisert gruppe terapeut i ditt område ved hjelp av europeisk gruppe psykoterapi foreningen 's locator.
 5. Spør om å skyve avgifter Wolever foreslår å kontakte statens lisensiering styrene for henvisninger for leverandører som tilbyr glidende gebyrstrukturer -. Betalinger som er bestemt av ditt nivå av inntekt. Hvis du allerede har en terapeut, la ham vite om dine økonomiske bekymringer og se om han kan trene en betalingsplan.
 6. Vurdere uførhet Hvis din helse bekymring er betydelig svekke arbeidet ditt, kan du være kvalifisert for uføretrygd -. Inntekt støtte betalinger gjennom Trygd funksjonshemming forsikring (SSDI) og Supplemental Security Income (SSI). For å kvalifisere må du bevise at psykisk sykdom har hindret din evne til å beholde en jobb, sier Wolever.

Relatert: ditt velvære verktøykasse

Hvis situasjonen er en nødssituasjon, ring en krise hotline. Den nasjonale selvmordsforebyggende livline er 1-800-273-8255 (TALK).