Evb

5 grunner til mobbing er verre enn noensinne

Mobbing har eksistert i evigheter, men i dag er det mer gjennomgripende, anonym, psykologisk arrdannelse - og til og med dødelig. Everyday helse medisinsk direktør Mallika marshall, md, forklarer hva alle foreldre trenger å vite om mobbing - og hvordan å stoppe mobbingen 'epidemi' fra å spre seg ytterligere.

Jamey Rodemeyer. Tyler Clementi. Phoebe Prince.

Tre barn, tre selvmord, en svært urovekkende trend: mobbet til døde.

Deres historier er forskjellige på noen måter, men har samme tragisk slutt. Alle tre - Rodemeyer, 14, Clementi, 18, og Prince, 15 - led fysisk eller følelsesmessig pine i hendene på sine jevnaldrende før de følte at de hadde ingen andre valg enn å ta sitt eget liv. Og, dessverre, de er bare tre av mange eksempler på mobbing tragiske toll.

Mobbing er ikke i seg selv et nytt fenomen - verbet først kom i bruk på 1700-tallet, og handlingen den beskriver oppsto enda tidligere enn det - men det har tatt på seg en ny følelse av at det haster og betydning de siste årene. Dette skyldes i noen del av den nevnte utslett av "bullycides" (selvmord forårsaket av mobbing), men også til hva noen har kalt den generelle "epidemi" av mobbing, definert av den amerikanske Centers for Disease Control and Prevention som «et angrep eller et forsøk på skremming som har til hensikt å skape frykt, angst eller skade. "

I en 2009 nasjonal undersøkelse rapporterte om lag 20 prosent av high school-elever blir mobbet på skolen eiendommen i året før. Men takket være fremveksten av sosiale medier og Internett, mobbing er ikke lenger begrenset til bare skolens eiendom eller timer. Disse dager, kan det skje hvor som helst og når som helst - også hjemme etter skolen, når barna er tekstil mer eller bruker Facebook og Twitter. I 2007, om lag 4 prosent av 12 - til 18-åringer å ha vært cyber mobbet i løpet av skoleåret. Og gitt den økende populariteten til sosiale medier, pluss antall de senere selvmord i nyhetene, virker det som befolkningen kan være økende.

For barn og tenåringer og foreldre som bekymrer dem, mobbing i dag er alvorlig og skremmende. Det har aldri vært viktigere for foreldre å vite om tegn på mobbing eller hva du skal gjøre hvis du mistenker at barnet ditt blir mobbet - eller å være en mobber.

Vi spurte Everyday Health medisinsk direktør Mallika marshall, MD, en barnelege og indremedisiner ved Massachusetts General Hospital Chelsea Haster Care Clinic, for å fortelle hvorfor mobbing er så farlig - og hva du kan gjøre for å stoppe det.

Dr. Marshall diskuterer bompenger mobbing kan ta på barnas fysiske og emosjonelle helse i denne ukens episode av Everyday Health om Girl Talk, en organisasjon som lærer jenter til å behandle hverandre bedre ved sammenkobling ungdomsskole mentees med high school mentorer. Sjekk din lokale ABC liste her.

En. Mobbing er stadig mer anonym. "Det pleide å være at du visste hvem skolegården bully var - alle visste det barnet du skulle unngå," Marshall sier. "Men med cyber mobbing, mobbere faktisk har noen anonymitet." Antagonister kan spre rykter bakfra falske skjermen navn, poste anonymt på sosiale medier nettsteder som formspring, eller sende sårende meldinger og bilder fra uidentifiserte e-postadresser. "Du trenger ikke nødvendigvis vet hvem som gjør mobbing og skremmende," Marshall forklarer. Og det gjør problemet vanskelig å løse.

Parent spisser: Marshall understreker at foreldre bør være på utkikk etter atferd som tyder på deres barn kan være den som gjør mobbing. Blant de spørsmål du bør stille, sier hun, er: "Har barnet ditt har sinneutbrudd eller problemer med raseri Er hun populær og trygg, men har en gjennomsnittlig strek Har han synes å mangle empati når andre er skadet eller i smerte Betyr?? han forhindre andre fra å spille med ham og hans venner? Ser du henne komme hjem med nye leker eller klær (som hun har tatt fra andre studenter)? " Hvis svaret på disse spørsmålene er "ja", sitte ned og ha en samtale med barnet om hans eller hennes erfaringer.

"Still spørsmål om hvordan hun føler, hvis hun blir mobbet selv, og hvorfor hun føler behov for å såre andre barn," Marshall råder. "Men unngå å bli sint selv." Med riktig støtte og veiledning, kan mobberne bli reformert.

2. Mobbing er konstant. Cyber ​​mobbing har gått veien for den 24-timers nyheter syklus, ved at den aldri stopper, og er vanskelig å unnslippe. Mens mobbing og utskjelling gang var begrenset til skoletiden på hverdager, nå følger barna hjemme, og i noen tilfeller blir enda verre om natten og i helgene, når flere barn er på Internett og få tilgang til sosiale medier nettsteder. Så hva kan du gjøre, kort av å kutte barna ut fra alle nettsamfunn?

Parent spisser: "Det er urealistisk å tro at vi kommer til å være i stand til å hindre at våre barn fra å delta i sosiale medier," Marshall sier. "Men det vi kan gjøre er å ta en aktiv rolle i å sikre at de bruker teknologien på en ansvarlig måte. Foreldre må bli kjent med de ulike sosiale medier nettsteder og 'venn' sine barn slik at de kan overvåke sine sider. Vær ærlig med barna, og fortell dem at du skal sjekke sin aktivitet både på datamaskinen og på sin mobiltelefon. Sørg for at du følger gjennom ved å lese gjennom sine innlegg og tekster fra tid til annen. "

Du kan føle deg først at du er invadere barnas privatliv, men å ta disse proaktive skritt tidlig kan bidra til å forhindre et problem ned linjen. Ideelt sett ønsker du å stoppe mobbing før den starter, og du har en mye bedre sjanse til at hvis du adoptere en hands-on tilnærming fra begynnelsen.